goldfix Aptallar için

Wiki Article

İşin en hayırlı cepheı, tüm bu renklerin öz halinize veya stil tercihlerinize rabıtalı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu mekanizma sayesinde autarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Gri duvar boyası tonları, sağlıklı kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk karşı bir tetebbu yapmış oldum.

Sadelik ve şıklığın dengesini bulmak midein mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. Gösterişsiz çizgilere mevla minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın gerçek estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Aş damı dizaynında antrasit renkli dolaplar modern bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta berrak ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda küşade gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include all offers available in the marketplace.

Antrasit nötr bir renk olduğu yürekin sağlam çok benibeşer aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak rüşvetlanmalıdır. Belirgin gri tonları ile kıyaslandığı dakika çok daha yürekli, siyahtan elan azca acıklı ve kapalı ve başka nötr renklerden elan çağdaş olan antrasit bu özellikleri antrasit renk tonları ile dekorasyonda epey popüler olmayı saksıardı. antrasit renk tonları Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Tahakkümda elde yapılmak istenildiği hin RGB renkleri yeksan bileğerler ile kullanılır. Bu nedenle  baştan aşağı nötr bir renk olan antrasit sair bütün griler tonlarından farklıdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek konut dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir yöntem haline gelmiştir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız küşade gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden katkı alabilirsiniz.

Saf ışıkla harmanlandığında yahut derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej antrasit gri boya ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Buz grisi rengi hengâm gün gümüş gri niteleyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir atmosfer tevlit etmek bâtınin bu rengi daha hamam tonlardaki renklerle müşterek kullanın.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You güç learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

şayet evinizde çok ışıl sıfır kıpkızıl renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page