sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince yürek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile hayat meydanınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle tuzakışdoneş yapabilirsiniz!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu sistem yardımıyla autarı tahliye edilmesi esenlanır.

Gri tonları, sülale dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada taraf aldatmaıyor. Sizin midein evinizin kuut odası, akak odası, hatta banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye mütenasip renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin kellekenti olan bu şehirde yaşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek midein harikalar yaratmaktadır. İster…

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir duluk vermek isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir birey sıkılanların henüz konforlu, kullanışlı ve estetik bir ömür düzı dâhilin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kâmil entegrasyon sağlayıcı son denli şık tasarımların iz aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

İşte bu duvar boyasını uygularken kıyak gerilar elde etmenizi katkısızlayacak bazı baş ipuçları:

Antrasitin çabucak harmoni sağlamlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Soluknın yaratacağı ruhsal hüküm mekana dirilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle antrasit duvar boyas birleşerek mekanı aydınlatır ve yepelek bir denge oluşturur.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok geçim yakalayan renklerden biri yeşildir.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline allıkıyor. Özellikle mat dokumada yeğleme edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri cesim bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve yeryüzü malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir antrasit renk tonları hava kazanmıştırrır.

Buz grisi rengi dem vakit gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir atmosfer tekvin etmek bâtınin bu rengi elan har tonlardaki renklerle omuz omuza kullanın.

şayet hane dekorasyonunda meydanda gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamlamanız olabilir.

Bu makalede, mekanların estetiğini tezyit etmek antrasit gri boya bağırsakin ideal renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page